De Oase

Onze nieuwste ruimte De Oase biedt ruimte aan ongeveer 125 mensen. Na een afscheidsdienst is dit een wonderlijke plek waar je met gezelschap samen kunt zijn na een afscheidsdienst. De Oase ligt direct aan Aula de Baronie en ligt tussen ons groenrijke begraafpark.

Condoleance in een oase van rust

Als je De Oase binnenloopt, valt je oog meteen op de prachtige kersenboom die centraal is opgesteld in de ruimte. Vol in bloei met duizenden blaadjes geeft deze boom het idee van een heuse binnentuin. Een binnentuin die hier ook werkelijk ooit was. Verder is deze ruimte gevuld met veel groene accenten en lichte kleuren op de muren. Al met al een wonderlijke plek waar jij en jouw gezelschap in alle rust kunnen samenzijn na de afscheidsdienst.

Rustig zitten of liever staan

De Oase kent verschillende zit- en staplaatsen. Voor directe nabestaanden is een eigen tafel waar je samen even op adem kunt komen. Gasten kunnen staan aan de tafels rond de bloesemboom of zitten op één van de 82 zitplaatsen die verspreid zijn over deze ruimte.

Unieke smaken

Ook in De Oase serveren wij een ruim horeca-assortiment. Van het traditionele kopje koffie met cake of een worstenbroodje tot een glas wijn met luxe borrelgarnituren. Zelfs een diner voor 70 man kunnen we verzorgen. Onze uitgebreide kaart geeft je wat mogelijkheden. Voor gasten die een dieet volgen of een allergie hebben, kunnen we gemakkelijk iets passends verzorgen.

We denken aan het milieu

In onze condoleanceruimtes denken we steeds na over duurzame oplossingen. Zo gieten we bijvoorbeeld overgebleven flessen water niet leeg in de gootsteen, maar bewateren we er onze buitenplanten mee. Het afval in onze keuken proberen we zoveel mogelijk te scheiden. Ook proberen we samen met onze gasten er voor te zorgen dat bestelde producten goed afgestemd worden op de te verwachte gasten, zodat er zo min mogelijk verspilling is.

Op zoek naar een intiem afscheid?

De ruimte van De Oase leent zich heel mooi om intiem afscheid vorm te geven. Dit kan samen met de overledene. Omdat er ook een krachtige high-end muziekinstallatie aanwezig is, kan dat een goede toevoeging bieden.

De Oase staat in rechtstreekse verbinding met Aula De Baronie.

Meer informatie?

Onze medewerkers lichten graag alle mogelijkheden toe. Neem contact op via 076-521 9453.

Bekijk en beleef

de sfeer van Zuylen

Elke gewenste sfeer voor een afscheidsdienst en condoleance is mogelijk. Kies je voor intiem, hou je van modern, of wil je juist een persoonlijke twist geven aan een afscheid?