De Ontmoeting

Onze grootste condoleanceruimte is “De Ontmoeting” met de sfeer en inrichting als in een echt stadscafé. Deze modern stedelijke ontmoetingsplek biedt plaats tot wel 300 personen en heeft een prachtige lichtinval. Een plek om na de uitvaartdienst in alle rust te kunnen ontladen en met jouw gezelschap een warm moment samen te zijn.

Stijlvol

Wanneer je de ruimte binnen stapt vallen meteen de grote blauwe pluche zitbanken op. Ook het stijlvolle kunstwerk aan de wand , waarop het Van Coothplein in Breda is afgebeeld, springt meteen in het oog als een echte eyecatcher. Spiegels zorgen dan weer voor een mooie reflectie van al het groen dat is aangeplant rond het modern ingerichte terras.

Om de bewegingsvrijheid zo groot mogelijk te maken bevinden er zich naast de banken verschillende soorten zitmogelijkheden zoals statafels en zithoeken. De gang, grenzend aan De Ontmoeting, kan ook als extra ruimte dienen voor je gezelschap en is ingericht in dezelfde stijl.

Beeld en geluid in De Ontmoeting

Recent nog is De Ontmoeting voorzien van een nieuwe krachtige high-end muziekinstallatie, zodat je wanneer gewenst (achtergrond) muziek kunt laten horen tijdens het samenzijn.

Ook is het sinds kort mogelijk om beeldmateriaal te tonen in De Ontmoeting. Een groot tv-scherm hangt hoog in de ruimte en is voor iedereen zichtbaar. Hier kun je bijvoorbeeld foto's laten zien die nog niet in de afscheidsdienst getoond werden, maar ook een andere persoonlijke invulling is mogelijk.

Eten & Drinken

Ook de mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken zijn in De Ontmoeting veelzijdig. Je kunt natuurlijk kiezen voor een overheerlijk kopje koffie met een gebakje, maar ook een glaasje wijn met bittergarnituur behoren tot één van onze vele mogelijkheden. Zie onze uitgebreide kaart van Zuylen.

Voor gasten die een dieet volgen of een allergie hebben, kunnen we iets passends verzorgen. We denken graag met je mee!

We denken aan het milieu

In onze condoleanceruimtes denken we steeds na over duurzame oplossingen. Zo gieten we bijvoorbeeld overgebleven flessen water niet leeg in de gootsteen, maar bewateren we er onze buitenplanten mee. Het afval in onze keuken proberen we zoveel mogelijk te scheiden. Ook proberen we samen met onze gasten er voor te zorgen dat bestelde producten goed afgestemd worden op de te verwachte gasten, zodat er zo min mogelijk verspilling is.

De Ontmoeting is dus een ruimte met vele mogelijkheden en we bekijken graag wat we hierin voor jou zouden kunnen betekenen!

De Ontmoeting staat in rechtstreekse verbinding met Aula Brabant.

Meer informatie?

Onze medewerkers lichten graag alle onze mogelijkheden toe. Neem contact op via 076-521 9453.

Bekijk en beleef

de sfeer van Zuylen

Elke gewenste sfeer voor een afscheidsdienst en condoleance is mogelijk. Kies je voor intiem, hou je van modern, of wil je juist een persoonlijke twist geven aan een afscheid?