Aula Brabant

Video

Aula Brabant

Verwacht je 300 tot ruim 500 personen, dan is onze Aula Brabant een prachtige grote ruimte. Bij binnenkomst valt meteen het kleurenspel van natuurlijke zachte kleuren op alsook een bijzonder lichtkunstwerk hangend aan het plafond. Omdat de stoelen in deze ruimte vervaardigd zijn uit duurzaam doorzichtig kunststof behoud deze aula ten allen tijde haar open sfeer.

Unieke uitvaart

Verder uniek aan deze aula is de gekleurde led verlichting die aangepast kan worden aan ieders wens. Dit kan heel subtiel, maar voor de liefhebbers behoort een uitgesprokenere kleurenpallet ook tot de mogelijkheden.Meer nog dan in onze andere aula’s is hier aan de kinderen gedacht. Zo is er voor hen een heuse zithoek met kussens gecreëerd, zodat ze niet op een stoel hoeven te zitten.

Familiekamer Aula Brabant

De familiekamer heeft directe toegang tot de aula en is van alle gemakken voorzien om familie en naasten van de overledenen een rustmoment te geven voor de uitvaartdienst. De familiekamer is huiselijk, ingetogen, warm ingericht en biedt verschillende mogelijkheden om te zitten. In een groepje aan de ronde tafel, maar ook een zithoek met makkelijke fauteuils is aanwezig. Daarnaast heeft de kamer een eigen toilet en buitenruimte.

TIP: Deze familiekamer is ook groot genoeg voor een intiem afscheid.

Meer informatie?

Onze medewerkers lichten graag alle mogelijkheden toe. Neem contact op via 076-521 9453