Aula De Baronie

Worden er tot 120 gasten verwacht tijdens een uitvaartplechtigheid, dan is Aula De Baronie een prachtige ruimte. In juli 2019 is deze aula volledig gerenoveerd. De stijl van de ontvangstruimte en de aula is nu licht, open en modern. Met nog steeds de herkenbare elementen van de Bossche School architectuur. 

Bewegende beelden

Uniek (in Nederland) is dat de aula een levensgroot scherm heeft waarop een prachtige beeldshow kan worden afgespeeld. Dat maakt de uitvaartdienst extra persoonlijk. De beeldpresentatie kunnen we helemaal op maat verzorgen. Elke sfeer is mogelijk: van serene beelden in combinatie met lichte muziek tot een wervelende voorstelling met opzwepend beeld en geluid.

Uniek te creëren sferen

Wanneer de gasten de aula binnenkomen, zien zij op de volledige achtermuur van de aula één van de negentien sferen die hieronder te vinden zijn. Past een zee of de wolken mooi bij de overledene of hield hij of zij meer van het bos of van de Grote Kerk van Breda? Een ding is zeker: gasten voelen zich opgaan in de sfeer van het beeld. Op deze manier is de aula naar ieders wens te personaliseren.

Onze verschillende mogelijkheden:

Natuurbeelden

Klik hieronder voor de 9 verschillende natuurbeelden waarmee we de aula een persoonlijke sfeer kunnen geven. In de aula worden deze beelden als een rustige film afgespeeld, waardoor de beleving optimaal is.

Animaties

Klik hieronder voor de 11 verschillende getekende beelden van kunstenares Annick Gaarthuis waarmee we de aula een unieke sfeer kunnen geven. In de aula worden deze beelden als een rustige animatie-film afgespeeld, waardoor de beleving optimaal is.

Vanuit Aula De Baronie heb je directe toegang tot onze condoleanceruimtes De Oase en Oud Zuylen.

Familiekamer om je even terug te trekken

De familiekamer bij Aula De Baronie heeft directe toegang tot de aula. De familiekamer is ingericht om familie en naasten van de overledene een rustmoment te geven voor de uitvaartdienst. De familiekamer is kleurrijk en huiselijk ingericht en geeft uitzicht op de binnentuin. Het is een ruimte om samen even op adem te komen voor de dienst begint.

Meer informatie?

Onze medewerkers lichten graag alle mogelijkheden toe. Neem contact op via 076-521 9453

Bekijk en beleef

de sfeer van Zuylen

Elke gewenste sfeer voor een afscheidsdienst en condoleance is mogelijk. Kies je voor intiem, hou je van modern, of wil je juist een persoonlijke twist geven aan een afscheid?