Grand Café

We heten je welkom in de grandeur van een echt “Grand Café”. Een ruime inrichting en warme tinten zorgen meteen voor een behaaglijk gevoel.

Samenzijn tijdens condoleance

Hoge en lage tafels, zitjes met lekkere stoelen zorgen er voor dat iedereen genoeg ruimte heeft om rustig te zitten. Ook is er ledverlichting aangebracht, mogelijk met een eigen gekozen kleur. Een mooie omsloten patio biedt alle mogelijkheden om even naar buiten te gaan. Zijn de groepen groter, dan kunnen we desgewenst de identiek ingerichte hal erbij betrekken. Samen met de mooie buitentuin biedt deze ruimte plek aan 45 tot 150 gasten. Het Grand Café is voor een condoleance direct te bereiken vanuit Aula Brabant.

Intiem afscheid met de kist

Het Grand Café is ook zeer goed in te richten voor een intiem afscheid voor kleine groepen tot 45 gasten, mogelijk samen met de overledene. Op vlak van techniek kunnen hier volledige diensten worden gehouden. Met beeld, muziek en sprekers. Het Grand-Café is een ruimte met veel mogelijkheden. Bespreek deze mogelijkheden met jouw uitvaartverzorger of neem contact met ons op.

Voor afscheidsdiensten is het Grand Café rechtstreeks te bereiken vanaf onze parkeerplaats aan de Tuinzigtlaan 11.

High-Tea

Ons kleurrijk servies in het Grand Café zet meteen de luchtige toon om jou en jouw gezelschap een warm samenzijn te bezorgen. Onze koffiekopjes zijn gesierd met rozen en desgewenst serveren wij hier tal van lekkernijen bij. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Van stijlvolle petit-fours tot een versgebakken muffin-assortiment. Van een worstenbroodje tot bitterballen. Zie hier onze uitgebreide kaart van Zuylen.

Voor gasten die een dieet volgen of een allergie hebben, kunnen we iets passends verzorgen. We horen het graag!

Klanken vol herinnering

Recent nog is deze condoleance ruimte voorzien van een nieuwe krachtige high-end muziekinstallatie, zodat wanneer gewenst (achtergrond) muziek kan worden afgespeeld.

We denken aan het milieu

In onze condoleanceruimtes denken we steeds na over duurzame oplossingen. Zo gieten we bijvoorbeeld overgebleven flessen water niet leeg in de gootsteen, maar bewateren we er onze buitenplanten mee. Het afval in onze keuken proberen we zoveel mogelijk te scheiden. Ook proberen we samen met onze gasten er voor te zorgen dat bestelde producten goed afgestemd worden op de te verwachte gasten, zodat er zo min mogelijk verspilling is.

Bekijk en beleef

de sfeer van Zuylen

Elke gewenste sfeer voor een afscheidsdienst en condoleance is mogelijk. Kies je voor intiem, hou je van modern, of wil je juist een persoonlijke twist geven aan een afscheid?

We heten je welkom in de grandeur van een echt “Grand Café”. Een ruime inrichting en warme tinten zorgen meteen voor een behaaglijk gevoel.

Recent nog is deze ruimte voorzien van een nieuwe krachtige high-end muziekinstallatie, zodat wanneer gewenst (achtergrond) muziek kan worden afgespeeld.

Het Grand Café is ook zeer goed in te richten voor een intiem afscheid, mogelijk samen met de overledene. Ook hier kan de nieuwe muziekinstallatie een goede aanvulling bieden. Het Grand-Café is een ruimte met veel mogelijkheden. Bespreek de mogelijkheden met jouw uitvaartverzorger of neem contact met ons op.