‘t Haagje

Verscholen in het groen

Verscholen tussen boompartijen op ons groene begraafpark bevindt zich 't Haagje waar je onze kleinste aula en condoleanceruimte vindt. In vroeger tijden was hier het kantoor van Zuylen gevestigd, maar sinds 2003 is dit gebouw ingericht om gasten te ontvangen.

Uitvaartdienst in huiselijke sfeer

Met een moderne inrichting en flexibele indeling is deze locatie voor maximaal 25 gasten naar ieders wens in te vullen. Wil je alleen koffie drinken in aanwezigheid van de overledene, of wil je graag een dienst met daarna iets te drinken en/of eten? Jouw uitvaartverzorger bekijkt graag hoe jullie dit intieme samenzijn tot een eigen mooie ervaring kunnen maken.

Condoleance in ’t Haagje

Het lijkt alsof je een warme huiskamer binnenwandelt. Je ervaart zachte kleuren en veel huiselijke elementen. Ook is er aangrenzend aan deze ruimte een binnentuin die in stijl perfect past bij het kleinschalige karakter.

Aan tafel

Ook in ‘t Haagje serveren wij tal van drank- en eetmogelijkheden. Van het traditionele kopje koffie met een zoetigheid, tot een glaasje wijn met een verscheidenheid aan borrelgarnituren. Zie hier onze uitgebreide kaart. Voor gasten die een dieet volgen of een allergie hebben, kunnen we iets passends verzorgen. We horen het graag!

We denken aan het milieu

In onze condoleanceruimtes denken we steeds na over duurzame oplossingen. Zo gieten we bijvoorbeeld overgebleven flessen water niet leeg in de gootsteen, maar bewateren we er onze buitenplanten mee. Het afval in onze keuken scheiden we. Ook proberen we samen met onze gasten er voor te zorgen dat bestelde producten goed afgestemd worden op het aantal verwachte gasten, zodat er zo min mogelijk verspilling is.

‘t Haagje is dus een knusse locatie met vele mogelijkheden en we bekijken graag wat we hierin voor jou zouden kunnen betekenen!

Meer informatie?

Onze medewerkers lichten graag alle onze mogelijkheden toe. Neem contact op via 076-521 9453

Bekijk en beleef

de sfeer van Zuylen

Elke gewenste sfeer voor een afscheidsdienst en condoleance is mogelijk. Kies je voor intiem, hou je van modern, of wil je juist een persoonlijke twist geven aan een afscheid?