Foto’s en film

Een afscheidsdienst wordt extra persoonlijk als op het beeldscherm in de aula foto’s of filmpjes worden getoond van de overledene. Jouw uitvaartverzorger bespreekt met je op welke manier je beelden aanlevert. Zo kun je een kant en klare PowerPoint-presentatie via mail versturen of wij helpen je met het maken daarvan.

PowerPoint aanleveren

Weet je precies wat je wenst? Dan kun je jouw PowerPoint-presentatie, eventueel met een toelichting, rechtstreeks mailen naar aula@zuylen.nl. Het is handig om de naam van de overledene, de datum van de dienst en de naam van de aula te vermelden. Wil je graag een mondelinge toelichting geven? Dan kun je tijdens kantooruren bellen met de muziekkamer: 06-836 067 94.

Losse foto’s en filmpjes aanleveren

Vindt je het lastig om een fotopresentatie te maken? Geen punt, Zuylen heeft hiervoor specialisten in huis. Je kunt losse foto’s en filmpjes mailen naar aula@zuylen.nl. Meestal zijn dit grote bestanden die moeilijk te mailen zijn. In dat geval kun je de beelden via het programma WeTransfer (www.wetransfer.com) gratis versturen. Voor het maken van een PowerPoint-presentatie brengen wij € 55,00 in rekening. Wij kunnen ook foto’s voor je scannen. Dit kost € 0,50 per foto. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren bellen met onze medewerkers die dit in orde maken voor jou: 06-836 067 94.