Foto’s en film

Een afscheidsdienst wordt extra persoonlijk als u op het beeldscherm in de aula foto’s of filmpjes toont van de overledene. Uw uitvaartverzorger bespreekt met u op welke manier u beelden aanlevert. Zo kunt u een kant en klare PowerPoint-presentatie via mail versturen of wij helpen u met het maken daarvan.

PowerPoint aanleveren

Weet u precies wat u wenst? Dan kunt u uw PowerPoint-presentatie, eventueel met een toelichting, rechtstreeks mailen naar aula@zuylen.nl. Het is handig om de naam van de overledene, de datum van de dienst en de naam van de aula te vermelden. Wilt u een mondelinge toelichting geven? Dan kunt u tijdens kantooruren bellen met de muziekkamer: 06-836 067 94.

Losse foto’s en filmpjes aanleveren

Vindt u het lastig om een fotopresentatie te maken? Geen punt, Zuylen heeft hiervoor specialisten in huis. U kunt losse foto’s en filmpjes mailen naar aula@zuylen.nl. Meestal zijn dit grote bestanden die moeilijk te mailen zijn. In dat geval kunt u de beelden via het programma WeTransfer (www.wetransfer.com) gratis versturen. Voor het maken van een PowerPoint-presentatie brengen wij € 55,00 in rekening. Wij kunnen ook foto’s voor u scannen. Dit kost € 0,50 per foto. Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren bellen met onze medewerkers die dit in orde maken voor u: 06-836 067 94.