Muziek en beeld voor de uitvaart

Een afscheidsdienst wordt extra persoonlijk door muziek, foto's en videobeelden. De techniek in onze aula's maakt veel mogelijk op audiovisueel gebied. Zo spelen we jouw gewenste muziek af via de meest hoogwaardige apparatuur. Liever live muziek? Ook hiervoor biedt Zuylen faciliteiten.

Op de beeldschermen in onze aula's kunnen we ook prachtige beeldpresentaties tonen. Niet alleen foto's, maar ook videobeelden. In onze nieuwste aula, Aula De Baronie, kan dit zelfs over de volle breedte van de zaal. Een uniek fenomeen in Nederland.

opening-aula-de-baronie-zuylen-014
uitvaartverzorging

Jouw uitvaartverzorger helpt je met het samenstellen van een uitvaartdienst in de juiste woorden en beelden. Dat kan een hele puzzel zijn, dus daarom zetten we hier alvast wat opties op een rij.

1. PowerPoint kant en klaar aanleveren

Weet je precies wat je wenst? Dan kun je jouw PowerPoint-presentatie, eventueel met een toelichting, rechtstreeks mailen naar de muziekkamer van Zuylen. Het is handig als je jouw uitvaartverzorger hiervan op de hoogte brengt.

2. Losse foto’s, filmpjes en muziek aanleveren

Vind je het lastig om een presentatie te maken? Geen punt, Zuylen heeft hiervoor specialisten in huis. Je kunt losse foto’s, filmpjes en muziek naar ons mailen. Ook kunnen we foto's voor je inscannen. Kosten hiervoor zijn € 0,50 per foto.

Muziek aanleveren

Heb je zelf muziekstukken? Dan ontvangen wij deze graag in mp3 formaat en zonder applaus. Je kunt ook door ons online Muziekboek bladeren waarin ruim 8.000 nummers staan. Je stelt gemakkelijk een afspeellijst samen die je rechtstreeks naar ons doorstuurt.

Ga naar het Muziekboek

Lukt het je niet om de muziek door te sturen of staat jouw muziekstuk niet in ons muziekboek? Dan kunnen wij het muziekstuk voor jou aankopen via i-Tunes. Dit kost € 1,50 per muziekstuk.

Contact

Mail je bestanden naar aula@zuylen.nl. Graag steeds met vermelding van naam, datum dienst en naam van de aula. Grote bestanden graag indien mogelijk via WeTransfer (www.wetransfer.com) versturen.

Wil je graag een mondelinge toelichting geven? Dan kun je tijdens kantooruren bellen met de muziekkamer: 06-836 067 94.

Het is ook altijd mogelijk om het materiaal zelf af te geven bij ons informatiecentrum tijdens de kantooruren.

Bekijk en beleef

de sfeer van Zuylen

Elke gewenste sfeer voor een afscheidsdienst en condoleance is mogelijk. Kies je voor intiem, hou je van modern, of wil je juist een persoonlijke twist geven aan een afscheid?