Aula & Condoleance ’t Haagje

Video

Landhuis

Verscholen tussen de boomgaanderijen op ons groene begraafpark bevindt zich een sprookjesachtig landhuis waar je onze kleinste aula en condoleance ruimte vindt. In vroegere tijden bevonden zich hier de kantoren van Zuylen, maar sinds 2003 is dit gebouw ingericht om gasten met alle gastvrijheid te ontvangen.

Moderne inrichting

Met een moderne inrichting en flexibele indeling is deze locatie voor maximaal 30 gasten naar ieders wens in te vullen. Wil je alleen koffiedrinken in aanwezigheid van de kist, of wil je graag een dienst met daarna iets te drinken en/of eten? Onze uitvaartbegeleiders (link) bekijken graag met jou hoe we dit intieme samenzijn tot een eigen unieke ervaring kunnen maken.

Video

Condoleance in ’t Haagje

Hier lijkt het alsof u een warme huiskamer binnenwandelt. Met zachte kleuren en veel huiselijke elementen rondom de verschillende zitmogelijkheden aanwezig. Ook is er aangrenzend aan deze ruimte een binnentuin aanwezig die in stijl perfect past bij het kleinschalige karakter.

Aan tafel

Ook in ‘t Haagje serveren wij tal van drank- en eetmogelijkheden. Van het traditionele kopje koffie met een zoetigheid, tot aan een glaasje wijn met een verscheidenheid aan borrelgarnituren. Zie onze uitgebreide kaart (link). Voor gasten die een dieet volgen of een allergie hebben, kunnen we iets passends verzorgen. We horen het graag!

‘t Haagje is dus een knusse locatie met vele mogelijkheden en we bekijken graag wat we hierin voor jou zouden kunnen betekenen!

Meer informatie?

Onze medewerkers lichten graag alle onze mogelijkheden toe. Neem contact op via 076-521 9453