Sieraden met as

Een liefdevolle herinnering dicht bij je dragen? Dan is een sieraad ook een idee. Hierin kunnen we een kleine hoeveelheid as doen. Colliers, medaillons, asbedels en ringen: er is heel veel keuze.

Asmedaillons en colliers

De collectie medaillons waarin we as kunnen doen, is groot. De medaillons zijn los te bestellen of met een collier. Ze zijn verkrijgbaar in 14 karaat goud en in zilver. In het sieraad kan een kleine hoeveelheid as van de overledene worden bewaard. Hierdoor is het mogelijk om de herinnering aan een dierbare op een discrete manier dicht bij je te dragen. Wij adviseren om de medaillons te laten solderen door een juwelier.

 

As-medaillon hart

Medaillon om as in te bewaren

Asbedels

In de bedel, die losgedraaid kan worden, is een kleine ruimte voor as. De bedel kun je gemakkelijk aan een eigen collier of armband hangen.

Asbedel

Asringen

Ook in verschillende ringen is het mogelijk om een kleine hoeveelheid as te verwerken. Bij sommige modellen gaat er een kleine hoeveelheid as aan de binnenkant van de ring waarna er een klein laagje zilver of goud overheen gaat. Er zijn ook ringen waar de as onder het steentje of in een holle ruimte in de ring wordt verwerkt. Een vingerafdruk op een ring is bij bepaalde modellen ook mogelijk.

Ring waarin as verwerkt kan worden

Sierraaddoosjes voor as

Deze tinnen doosjes zijn geschikt om een kleine hoeveelheid as in te bewaren. Hiermee kun je aan meerdere nabestaanden een aandenken geven. De doosjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen met diverse motieven.

Sierraaddoosjes voor as

In de Brochure Antwoord op vragen over Asbestemming vind je meer voorbeelden van sieraden. Ook kun je bellen voor een afspraak om onze volledige collectie in het echt te bekijken: 076-521 94 53. Mailen mag ook naar info@zuylen.nl