Wat kost een crematie?

Vaak krijgen wij de vraag wat de kosten van een crematie nu precies zijn. Dit is in alle gevallen anders. Een crematie vraagt namelijk om maatwerk. Een ieder vult het afscheid namelijk op zijn of haar eigen manier in, waardoor de kosten zullen afwijken.

Het is bekend dat de kosten voor een crematie aardig kunnen oplopen. Daarom maken wij dit graag inzichtelijk voor jou. Via onderstaande button kun je een globale inschatting zien van de kosten van een crematie. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Jouw uitvaartverzorger helpt je bij het maken van afspraken met ons crematorium. Zelf contact opnemen mag natuurlijk ook altijd. Bel dan met 076 - 521 94 53.

Stel een begroting op

Het is goed om de kosten van de crematie met je uitvaartverzorger en directe omgeving te bespreken. Stel samen een begroting op en bepaal hierbij een budget. Door dit in ogenschouw te neme, voorkom je een rekening die hoger uitvalt dan verwacht.

Waaruit bestaan de kosten van een crematie?

Veel mensen vragen zich af hoe het kan dat de kosten zo hoog oplopen, maar vergeten dat er bij een crematie veel komt kijken. Het is namelijk niet alleen de uitvaart zelf, maar ook alles wat er omheen geregeld moet worden. Bijvoorbeeld het drukwerk van de rouwbrieven inclusief postzegels, het vervoer en de verzorging van de overledene, een condoleanceregister en nog veel meer. Daarnaast heeft u natuurlijk ook te maken met kosten van het crematorium zelf.

Neem contact op met Zuylen

Jouw uitvaartverzorger kan je helpen bij het maken van afspraken met ons crematorium. Heb je nog vragen over de kosten van een crematie of hierover meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 076 - 521 94 53 of digitaal door een mail te sturen naar info@zuylen.nl.

Bekijk en beleef

de sfeer van Zuylen

Elke gewenste sfeer voor een afscheidsdienst en condoleance is mogelijk. Kies je voor intiem, hou je van modern, of wil je juist een persoonlijke twist geven aan een afscheid?