Uitvaartverzorgers van Zuylen

De uitvaartverzorger is degene die u vanaf het moment van overlijden tot en met het allerlaatste afscheid bijstaat. Met kennis van zaken, gevoel voor uw wensen en de aandacht die u op dat moment nodig heeft is deze persoon er om u te ontzorgen. Bij Zuylen Uitvaartverzorging heeft u gedurende de gehele periode één en hetzelfde aanspreekpunt. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

Uitvaartverzorger kiezen

Na het overlijden schakelt u de uitvaartverzorger in die samen met u het afscheid gaat regelen. Bij Zuylen Uitvaartverzorging werken zes uitvaartverzorgers. Onderaan deze pagina stellen Marc, Ellen, Pierre, Yvonne, Dennis en Theo zich aan u voor.

Wellicht heeft u door eerdere ervaringen een voorkeur voor één van onze collega’s. U kunt uw voorkeur altijd aan ons doorgeven. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

Uitvaartbegeleider

De uitvaartverzorger die u gaat begeleiden zal stap voor stap alles met u doornemen. De ervaring leert dat nabestaanden vaak alles in een keer willen regelen. Dit is niet nodig. Juist in een periode die voor u hectisch kan zijn staan wij tot uw beschikking om de rust te bewaren. De uitvaartverzorger coördineert alles en bewaakt het overzicht. Samen met u verzorgt hij of zij een afscheid dat eer doet aan de overledene. In Breda en omstreken is Zuylen een bekende plek voor veel uitvaartondernemingen en hun verzorgers. Zuylen beschikt over een crematorium, een begraafpark, aula’s voor de dienst en mooie faciliteiten voor een condoleance. Uw uitvaartverzorger kan u hier alles over vertellen.