De uitvaartverzorgers van
Zuylen Uitvaartverzorging

Een uitvaartverzorger is de persoon die jou bijstaat vanaf het moment van overlijden tot en met het allerlaatste afscheid. Met kennis van zaken, gevoel voor jouw wensen en de aandacht die je op dat moment nodig hebt, is een uitvaartverzorger er om jou volledig te ontzorgen. Bij Zuylen Uitvaartverzorging heb je vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart één dezelfde uitvaartverzorger als aanspreekpunt. Onze ervaring leert dat dat voor nabestaanden erg prettig werkt.  

De uitvaartverzorgers van Zuylen Uitvaartverzorging

Zuylen Uitvaartverzorging heeft zes uitvaartverzorgers die allemaal even toegewijd zijn. Zij helpen je keuzes maken en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Misschien heb je door eerdere ervaringen, of gevoelsmatig, een voorkeur voor één van onze collega’s. Dit kun je altijd aangeven en wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Uitvaartverzorger

Ellen Oostdam

Uitvaartverzorger

Dennis Vrolijk

Uitvaartverzorger

Marc van Esch

Uitvaartverzorger

Yvonne Jorissen

Uitvaartverzorger

Pierre Sprangers

Uitvaartverzorger

Martine v der Linden

Uitvaartverzorger

Theo Jansen

Wat zijn de werkzaamheden van een uitvaartverzorger?

Wanneer een dierbaar iemand overlijdt, komt er veel op je af. Tijdens deze emotioneel zware periode, moet er in korte tijd heel veel worden geregeld. Daarom is het fijn om een uitvaartverzorger naast je te hebben, die dit samen met jou doet. Naast het regelen van een hoop zaken, biedt de uitvaartverzorger een luisterend oor. De uitvaartverzorger zal stap voor stap alles met jou doornemen. De ervaring leert dat nabestaanden vaak alles in een keer willen regelen. Dit is niet nodig. Juist in een periode die heel hectisch is, zijn wij er om de rust te bewaren.

Afscheid met een Ziel

De uitvaartverzorger coördineert alles en bewaakt het overzicht. Samen met jou en belangrijke andere naasten verzorgt hij of zij een afscheid dat eer doet aan de overledene. Afscheid met een Ziel noemen we dat. Zuylen Uitvaartverzorging is gevestigd in Breda op het terrein van Zuylen aan de Tuinzigtlaan 11. Zuylen beschikt over een crematorium, een begraafpark, verschillende aula’s voor de dienst en mooie faciliteiten voor een condoleance. Jouw uitvaartverzorger kan je hier alles over vertellen en de ruimtes laten zien.

Hieronder hebben we enkele belangrijke werkzaamheden van onze uitvaartverzorgers op een rijtje gezet.

 • De uitvaartverzorger komt zo snel mogelijk bij je langs en geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat.
 • Het doen van aangifte van overlijden.
 • Bespreken of je verzekerd bent.
 • Samen het budget voor de uitvaart vaststellen.
 • Bespreken waar de overledene wordt opgebaard. Thuis of liever in een huiselijke afscheidskamer bij Zuylen.
 • Regelen van de laatste verzorging.
 • Samen met de nabestaanden de kist uitzoeken.
 • Vorm en inhoud geven aan een uitvaartplechtigheid die recht doet aan de overledene, denk aan de locatie voor de dienst, de muziekkeuze en het bepalen van de sprekers.
 • Opstellen van het rouwbericht en/of de rouwadvertentie.
 • Doornemen van de mogelijkheden voor de condoleance: welke locatie past goed en wat serveren we aan de gasten?
 • Op de dag van de uitvaart zorgen dat alles tot in de puntjes verloopt.

Kosteloos kennismaken

vraag een gesprek aan

Voel je de behoefte om eens over je afscheid te praten? Omdat het tijd is, of omdat je gewoon eens wilt weten wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart? Vraag dan kosteloos een gesprek aan met een van onze uitvaartverzorgers. Zij komen graag bij je langs of heten je welkom bij Zuylen Uitvaartverzorging.

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Zuylen Uitvaartverzorging is gecertificeerd volgens het landelijk erkende keurmerk voor de uitvaartzorg. Daarom werken onze uitvaartverzorgers volgens de zes zekerheden van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Wat het keurmerk inhoudt, lees je hier.

Vragen en advies verdienen

persoonlijke aandacht

Een goede uitvaartverzorger luistert goed naar jouw wensen en bespreekt ook de eventuele wensen die de overledene had. Deze wensen goed vertalen naar adequate acties, dáár draait het om.

Vragen of advies nodig? Bel vrijblijvend naar