Ontvangst van familie en gasten

Of je nu rechtstreekse familie bent van de overledene of als gast van een uitvaart op bezoek komt. Steeds zullen wij er bij Zuylen voor zorgen dat we jou en jouw gezelschap met zorg en warmte ontvangen. Verschillende ruimtes in onze gebouwen zijn er volledig in uitgerust om de ontvangst zo goed mogelijk te faciliteren. Ook onze mensen zullen jou steeds met aandacht ontvangen en jou op een professionele en persoonlijke manier begeleiden.

Ontvangst van de familie

Voor de directe familie van de overledene hebben wij sfeervolle familiekamers ingericht waar zij vooraf aan de afscheidsdienst terecht kunnen. In deze ruimtes kan de familie volledig in rust, desgewenst in aanwezigheid van de kist, de start van een dienst afwachten zonder meteen met de andere gasten in aanraking te hoeven komen. Met een eigen toegang tot de aula, binnentuin, toilet en zit mogelijkheden ben je van alle gemakken voorzien. Naast koffie, thee en frisdrank voorzien wij in deze ruimte ook kleurplaten voor onze jongste bezoekers.

Ontvangst Aula

Wanneer je als gast een uitvaart bezoekt kom je onze gebouwen allereerst binnen via de ontvangstruimtes. Ruim opgezet met oog voor stijl zijn deze ruimtes een eerste ontmoeting met Zuylen en haar medewerkers. Zij zullen jou met aandacht ontvangen en de weg wijzen binnen onze gebouwen. Verder zijn onze ontvangstruimtes voorzien van ruime toiletten, een water-dispencer en verscheidene luxe zitmogelijkheden.

Afscheidskamers

Binnen onze muren hebben wij ook de beschikking over een aantal sfeervolle afscheidsruimtes waar de dagen vooraf aan de uitvaart afscheidsbezoeken kunnen worden ingericht. Ook deze ruimtes zijn van alle gemakken voorzien voor jou en jouw gezelschap. Kijk hier voor meer uitgebreide informatie over onze afscheidskamers.

We doen er dus alles aan om jou en jouw gezelschap van goede zorg te voorzien. Steeds in stijl en met oog voor elk detail begeleiden we de uitvaart van a tot z.

Indien je vragen hebt neem dan gerust contact op met één van onze behulpzame medewerkers van het informatiecentrum. Bel 076 -521 94 53 of stuur een mail naar info@zuylen.nl.

Bekijk en beleef

de sfeer van Zuylen

Elke gewenste sfeer voor een afscheidsdienst en condoleance is mogelijk. Kies je voor intiem, hou je van modern, of wil je juist een persoonlijke twist geven aan een afscheid?