Locatie voor de afscheidsdienst

Crematorium Zuylen beschikt over drie aula’s, elk met een eigen identiteit en een andere grootte. Zo is intieme Aula ‘t Haagje geschikt voor een afscheid tot 25 personen. Aula De Baronie is iets groter, hierin passen zo’n 115 mensen. In september 2017 openden wij Aula Brabant, een prachtig moderne aula met 300 zitplaatsen. De aula’s zijn de hele week beschikbaar, ook ’s avonds en zelfs op zondag. Vraag naar de mogelijkheden via uw uitvaartverzorger of bel 076-521 94 53.

Aula Brabant

In september 2017 werd Aula Brabant officieel geopend. Een prachtige, lichte en moderne aula met een bijzondere inrichting. Voor grote groepen, van 300 tot ruim 500 personen, is deze aula zeer geschikt. Ook is er is een aparte familiekamer waar de directe familie zich in alle rust, apart van alle belangstellenden, kan voorbereiden op de afscheidsdienst. De ringleiding zorgt ervoor dat ook slechthorenden de dienst goed kunnen volgen.

Voor een mooie beleving van deze ruimte, beweeg met de muis in de 360 graden-foto hieronder.

Aula Oud Zuylen

Aula Oud Zuylen is onze tijdelijke aula vanwege brand op het dak van Aula De Baronie (december 2018). Om onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten hebben we de grote condoleanceruimte De Baronie ingericht als aula in een karakteristieke sfeer. Aula Oud Zuylen heeft 116 zitplaatsen en er is professionele apparatuur voor beeld en geluid. Ook staat er een piano waarvan gebruik gemaakt kan worden. In Aula Oud Zuylen kunnen alleen geluidsopnames gemaakt worden. Beeldopnames en een livestream verbinding zijn hier niet mogelijk. Voor een impressie kunt u onderstaand filmpje bekijken. Naar verwachting zal Aula De Baronie over enkele maanden weer gereed zijn voor diensten.

Aula ’t Haagje

Onze aula ‘t Haagje is speciaal geschikt voor diensten en condoleances met kleine groepen (maximaal 25 personen). De aula en de condoleanceruimte hebben een warme en huiselijke sfeer. Ook is er een binnentuin die past bij het kleinschalige karakter. De aula bereik je eenvoudig via de ingang aan Haagweg 332.