Bekijk en beleef

de sfeer van Zuylen

Elke gewenste sfeer voor een afscheidsdienst en condoleance is mogelijk. Kies je voor intiem, hou je van modern, of wil je juist een persoonlijke twist geven aan een afscheid?

Beleef de sfeer

in de aula’s
van Zuylen

Zuylen Uitvaartverzorging

De ruimte waar een afscheidsdienst plaatsvindt, moet passen bij de overledene vinden wij. Daarom investeerde Zuylen de afgelopen jaren in de modernisering van haar aula’s, elk met een eigen sfeer en grootte. Zo kun je in Aula ’t Haagje een heel intieme dienst tot 25 personen boeken. Tot 120 gasten is Aula De Baronie een prachtige ruimte. Deze aula werd in 2019 gerenoveerd en is qua beeldtechniek uniek in Nederland. Onze grootste aula is Aula Brabant, die 300 moderne zitplaatsen heeft.

Alle aula’s zijn de hele week beschikbaar, ook ’s avonds en zelfs op zondag. Hieronder geven wij je meer informatie over onze aula’s. Mocht je de sfeer in het echt willen proeven, dan is dit altijd te regelen via je uitvaartverzorger. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer 076-521 94 53.

300 tot 500 gasten

Aula Brabant

Zuylen Uitvaartverzorging

50 tot 120 gasten

Aula De Baronie

aula-de-baronie

Tot 25 gasten

Aula ’t Haagje

zuylen-aula-t-haagje-9

Tot 45 gasten

Informeel afscheid in het Grand-Café

grand-cafe-tijdens-filmen-gig

Na een upgrade van al onze ruimtes kunnen we nu (medio 2020), tegemoetkomen aan élke gewenste sfeer voor een afscheidsdienst en condoleance. Kies je voor intiem, hou je van modern, of wil je juist een persoonlijke twist geven aan een afscheid? Bekijk de sfeerimpressie van alle ruimtes bij Zuylen.

Bekijk en beleef

de sfeer van onze ruimtes