Locatie voor de afscheidsdienst

Zuylen beschikt over drie aula’s, elk met een eigen identiteit en een andere grootte. Zo hebben we een intieme ruimte voor 25 personen, een aula die geschikt is voor ruim 100 mensen en een aula waar zelfs 300 mensen kunnen zitten. Hieronder lees je meer over deze karakteristieke ruimtes. De aula’s zijn de hele week beschikbaar, ook ’s avonds en zelfs op zondag. Vraag naar de mogelijkheden via uw uitvaartverzorger of bel 076-521 94 53.

 

Aula Brabant

Aula Brabant is een prachtige, lichte en moderne aula met een bijzondere inrichting. Voor grote groepen, van 300 tot ruim 500 personen, is deze aula zeer geschikt. Ook is er is een aparte familiekamer waar de directe familie zich in alle rust, apart van alle belangstellenden, kan voorbereiden op de afscheidsdienst. De ringleiding zorgt ervoor dat ook slechthorenden de dienst goed kunnen volgen.

Voor een mooie beleving van deze ruimte, beweeg met de muis in de 360 graden-foto hieronder.

Bekijk alle mogelijkheden van Aula Brabant hier.

 

Aula De Baronie

Aula De Baronie is begin juli 2019 in gebruik genomen na een intensieve renovatie. Het resultaat? Een verrassend lichte ontvangstruimte die naar een moderne intieme aula leidt. Met respect voor de bestaande architectuur, sluit deze nieuwe aula prachtig aan bij de stijl van jongere en oudere doelgroepen. Het levensgrote scherm biedt unieke beeld- en geluidsmogelijkheden die een uitvaartdienst nóg persoonlijker maken. De aula biedt 115 zitplaatsen.

Aula De Baronie

Bekijk alle mogelijkheden van Aula De Baronie hier.

 

Aula ’t Haagje

Onze aula ‘t Haagje is speciaal geschikt voor diensten en condoleances met kleine groepen (maximaal 25 personen). De aula en de condoleanceruimte hebben een warme en huiselijke sfeer. Ook is er een binnentuin die past bij het kleinschalige karakter. De aula bereik je eenvoudig via de ingang aan Haagweg 332.

Aula 't Haagje

Bekijk alle mogelijkheden van Aula ‘t Haagje hier.