Alles op 1 plek in Breda

Crematorium Zuylen is gelegen aan de Tuinzigtlaan 11 in Breda. Midden tussen het prachtige groen van Begraafpark Zuylen omarmen onze gebouwen jou als gast op een rustige en warme manier. Wanneer je onze stijlvolle aula’s of condoleance-ruimtes  binnenkomt, voel je je op jouw gemak. Ook als het gaat om de gastvrijheid van onze medewerkers. Zuylen hanteert een hoge standaard, want alleen dan kun je op een passende wijze afscheid nemen.

Brabant

Aan de entree van ons terrein vind je Brabant, onze nieuwste locatie, waar ook Aula Brabant(link) en condoleanceruimtes De Ontmoeting(link) en het Grand Café(link) zich bevinden. Ook ons informatiecentrum(link)  en mortuarium(link)  vind je hier alsook een bloemenwinkel en een ruime opgezette parkeerplaats.

Baronie

Verderop op ons terrein ligt gebouw de Baronie, waar zich ook een aula(link)  en 2 condoleanceruimtes bevinden. Oud Zuylen(link) en onze nieuwste koffiekamer Oase(link)  genaamd met elk hun eigen sfeer. Ook vind je hier het crematorium zelf.

‘t Haagje

Achteraan op ons terrein, gezien vanuit de Tuinzigtlaan, bevind zich onze laatste en meest knusse locatie ’t Haagje(link). Hier is een kleine aula en condoleanceruimte gevestigd voor kleine groepen.

Verder bestaat ons terrein uit verschillende tuinkamers met verscheidene vormen van begraven en daartussen liggen ook enkele strooivelden.

Onze faciliteiten bevinden zich allen op wandelafstand van elkaar en zijn daardoor zonder auto te bereiken. Hierdoor kun je een volledige uitvaart van verzorging tot uitstrooiing bij ons onderbrengen en zo de kilometers voor jezelf en gasten beperken. Zo dragen we dan ook weer ons steentje bij aan het milieu.

Voor een duidelijk overzicht van onze gebouwen zie hier (link) onze plattegrond.

Snel naar…

Hoe werkt een crematie?

Ontdek onze muziekcollectie